01 03 2017

Luister naar de nieuwe single van Jeangu Macrooy

Nieuwe muziek van Jeangu Macrooy! ‘Step Into The Water’ is de eerste single van zijn debuutalbum dat op 14 april uitkomt. Het nummer is vanaf vandaag te beluisteren op Spotify, iTunes en YouTube.

Jeangu Macrooy presenteert zijn eerste album ‘High on You’ op donderdag 13 april in de Bitterzoet in Amsterdam. Daarna tourt de singer-songwriter door het hele land. Tickets zijn verkrijgbaar via de zalen:

Jeangu Macrooy clubtour
13 april – Bitterzoet, Amsterdam (Album release show)
11 mei – Rotown, Rotterdam 
12 mei – De Oosterpoort, Groningen
13 mei – Ekko, Utrecht
18 mei – Hedon, Zwolle
19 mei – Luxor Live, Arnhem
26 mei – Metropool, Hengelo 

North Sea Jazz Festival

Gisteren werd bekend dat Jeangu Macrooy op 7 juli op het North Sea Jazz festival speelt. Daarover zegt de zanger: “I litteraly pinched myself 6 times to make sure that I’m not dreaming.”

Jeangu Macrooy boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: