28 06 2011

Lisa Lois wordt operaster

Lisa Lois neemt deel aan de tweede editie van Van Popster tot Operaster. In het NCRV-programma brengen verschillende artiesten operaklassiekers ten gehore.

Lisa Lois wordt vergezeld door volkszanger Frans Duijts en Dean Saunders. Wie het deelnemersveld van in totaal zes artiesten gaan completeren is nog niet bekend.Dean, Lisa en Frans moeten hun operakunsten vertonen voor een jury die net als vorig jaar bestaat uit dj Giel Beelen, bariton Henk Poort en sopraan Tania Kross. Vorig jaar deden onder anderen Glennis Grace, Wolter Kroes en Lange Frans mee.

Lisa Lois boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp. Lisa Lois is vanaf nu ook te boeken als tape-act.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: