17 02 2011

Lisa Lois vanaf nu te boeken bij Agents After All!

Lisa Lois werd bekend bij het Nederlandse publiek toen zij in 2009 de finale van X-factor won met de prachtige vertolking van Leonard Cohen-klassieker ‘Hallelujah’. Dit levert haar zelfs een nummer 1 positie op in de single charts en een platina single.

Tijd om lang stil te staan bij haar overwinning had Lisa Lois niet want een paar weken later verruilde ze haar vertrouwde woonplaats Wageningen in voor het bruisende Londen om haar debuutplaat ‘Smoke’ op te nemen met TMS (Tom Burnes, Peter Kelleher en Ben Kohn). Dit succesvolle jonge productietrio werkte onder andere samen met Lily Allen en Seal. Lisa‘s voorliefde voor pop, soul en blues is op deze plaat goed terug te horen in de vorm van aanstekelijke blazers, nadrukkelijke (door haar zelf ingezongen) koortjes en een warm, internationaal geluid. ‘Smoke’ behaald ook nog eens de platina status.

Op dit moment is Lisa aan het schrijven voor haar nieuwe plaat waarvan later dit jaar een single zal verschijnen, maar ze is beschikbaar voor festivals en besloten shows.

Lisa Lois boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp. Lisa Lois is vanaf nu ook te boeken als tape-act.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: