14 11 2012

Lisa Lois op tournee door Europa

Lisa Lois gaat op tournee door Europa als voorprogramma van de soulzanger Allen Stone. De tournee van Stone brengt Lisa Lois naar Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, België, Zwitserland en Scandinavië.

De reeks optredens start op 21 november in Londen en neemt twee weken in beslag. Op 26 november zijn Allen Stone en Lisa Lois gezamenlijk in de Melkweg in Amsterdam te zien.

Na haar overwinning in de televisietalentenjacht X Factor op RTL4 bracht Lisa Lois in 2009 haar debuutalbum ‘Smoke’ uit, maar daarop onder meer haar nummer 1-hit ‘Hallelujah’, een cover van Leonard Cohen. Op dit moment werkt Lisa Lois aan de opvolger.

Lisa Lois boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp. Lisa Lois is vanaf nu ook te boeken als tape-act.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: