09 03 2010

Lisa Lois in duet met Elvis Presley

Lisa Loïs gaat een duet zingen met niemand minder dan Elvis Presley.

De X Factor-winnares Lisa Lois mag Elvis’ hit ‘Love me tender’ meezingen op de aankomende cd Viva Elvis. In november 2010 zal het nieuwe album verschijnen, dat door de fanclub wordt omschreven als ‘een viering uit de 21ste eeuw voor de muziek van de zanger, waarbij zijn stem in een nieuwe context gebruikt wordt’.

Die wordt namelijk gemixt in een compleet nieuwe muzikale achtergrond. Op de CD wordt bewezen dat zijn stem zowel in Delta Blues als Rocakbily past, van ruwe soul tot gospel en van Zuiderse folk tot Vegas pop. Deze muziekstijlen worden vermengd met elementen van garage rock, punk, urban en hip-hop . De muziek is is nu al te horen in de Cirque Du Soleil show Viva Elvis.

Lisa Lois boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp. Lisa Lois is vanaf nu ook te boeken als tape-act.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: