29 10 2010

Lisa Lois heeft Pfeiffer

Lisa Lois is zeker enkele weken uit de roulatie. De 23-jarige zangeres heeft de ziekte van Pfeiffer, zo bevestigt haar manager.

Hij weet nog niet hoe lang het herstel precies gaat duren. “Dat kunnen een paar weken maar ook een paar maanden zijn.”

Lisa heeft ook een keelontsteking waarvan ze eerst moet genezen. “Daarna kunnen we verder kijken.” De zangeres laat via Twitter weten dat ze onder de medicijnen zit. ‘Heb antibiotica tegen de ontsteking en die begint nu een beetje te werken’, twittert Lisa Lois.

Ook slaapt de zangeres veel. “Ik dacht serieus altijd dat mensen met Pfeiffer zich aanstelden maar die shit is slaapverwekkend.” Lisa Lois mist verder de intimiteit met haar vriendje. ‘Naast elkaar slapen gaat niet omdat ik door die ontsteking vreselijk snurk en zoenen mag niet.’

Gelukkig steken verschillende collega’s Lisa een hart onder de riem. ‘Huh? Anders word je gebeld door Ali B’, twittert Lisa. Verder hebben de 3JS haar een bosje bloemen gestuurd.

Lisa Lois boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp. Lisa Lois is vanaf nu ook te boeken als tape-act.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: