08 02 2013

Lisa Lois gaat weer op tour

Lisa Lois zal dit voorjaar te zien zijn in de clubs.
Momenteel legt ze de laatste hand aan haar tweede album. De opvolger van Smoke zal Breaking Away gaat heten en komt binnenkort uit.
De eerste single Silhouette is momenteel al veel op de radio te horen.

Op 16 maart zal Lisa ook te zien zijn als voorprogramma van Trijntje Oosterhuis in de Heineken Music Hall. Daarna zal ze zich volledig richten op haar clubtour.

Lisa heeft het afgelopen jaar naast haar werkzaamheden als backing vocalist van Trijntje Oosterhuis in de UK gewerkt aan haar nieuwe album en heeft getourt in Europa met Allen Stone. 2013 wordt het jaar waarin Lisa zich volledig focust op haar eigen muziek, te beginnen met de release van het album en de clubtour. Lisa zal te zien zijn in de volgende zalen:

26 april Hedon Zwolle

16 mei Oosterpoort Groningen

17 mei Tivoli de Helling

24 mei Mezz Breda

Lisa Lois boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp. Lisa Lois is vanaf nu ook te boeken als tape-act.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: