09 03 2010

Lisa Lois bij 100% NL op kermis Tilburg

De kermis van Tilburg komt er weer aan. De grootste kermis van de Benelux zal dit jaar plaatsvinden van 22 t/m 31 juli. De zaterdag (23 juli) zal na het succes van vorig jaar, ook dit jaar in het teken staan van 100% NL.

Dit houdt in dat 100% NL van 13.00 uur tot 18.00 uur uit zal zenden vanuit de studio van Kermis FM. Zo zullen Lisa Lois, Tim Douwsma en Glennis Grace te gast zijn. Vanaf 20.00 zullen verschillende artiesten optreden op de kermis. Dus niet alleen voor kermisplezier, maar ook voor livemuziek van onder anderen Thomas Berge, Glennis Grace, Belle Perez, Leonie Meijer, Jaap Reesema, Tim Douwsma en Dean Saunders kom je naar de kermis in Tilburg op 23 juli.

Lisa Lois boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp. Lisa Lois is vanaf nu ook te boeken als tape-act.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Lisa Lois. Wil je Lisa Lois boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: