05 02 2019

Laatste show Heideroosjes op 21 december in Paradiso

De Heideroosjes spelen op 21 december in Paradiso Amsterdam hun laatste show. Onder de titel “30 Years Slotconcert” staan ze nog een keer op de planken voordat de gitaren weer de kast in gaan. De punkrockband is dit jaar opnieuw bijeen voor een paar exclusieve (festival)shows en stond onlangs in een uitverkocht Melkweg. Kaarten voor de show in Paradiso gaan zaterdag 9 februari om 10:00 uur in de verkoop. 

In 2019 is het precies dertig jaar geleden dat punkrockband Heideroosjes werd opgericht. In 2012 stopte het viertal met touren, na een carrière van tien albums en bijna 1500 concerten in Europa, Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Japan.

“Na de laatste show in september 2012 hebben we elkaar nauwelijks gezien. Die afstand was nodig. We hadden vanaf onze pubertijd fulltime met elkaar in een bus gezeten. Nu hebben we gewoon zin om weer eens samen te spelen.”, aldus zanger Marco Roelofs.

De Heideroosjes werd in 1989 opgericht door zanger Marco Roelofs. Ze werden bekend door hits als ‘Klapvee’, ‘Damclub Hooligan’ en ‘Sjonnie en Anita’. De band uit Limburg scoorde een platencontract bij Epitaph Records en tourde door Europa met The Offspring, Pennywise en Bad Religion. De Heideroosjes stonden meerdere malen op festivals als Pinkpop, Lowlands en Rock Werchter.

Meer informatie over de jubileumshows en de kaartverkoop is te vinden op heideroosjes.com en via de zalen. 

Heideroosjes boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor de Heideroosjes. Wil je de Heideroosjes boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

Delen: