03 10 2011

Krystl wint Edison voor Beste Nieuwkomer

Gisteravond ontving Krystl de Edison voor Beste Nieuwkomer. De jonge, talentvolle zangeres werd verkozen boven Go Back To The Zoo en Ben Saunders die ook waren genomineerd in dezelfde categorie.

De jury roemde Krystl’s muzikaliteit: ‘Gezegend met een indrukwekkende stem en met meerdere muzikale talenten lijkt het leven Krystl toe te lachen’.

Krystl‘s debuutalbum ‘Rolling’ kwam begin dit jaar uit bij Universal Music. Haar stijl: lekker in het gehoor liggende pop, met een rauw randje en soul- en rockinvloeden. Krystl werkte voor dit album samen met Martijn Konijnenburg en Marcel Tegelaar (Pelican Productions) en met internationale grootheden zoals Blair Mackichan (Paloma Faith, Lily Allen). Eerder dit jaar won Krystl al de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer.

Dit najaar speelt Krystl tijdens haar eerste clubtour in o.a. Paradiso (Amsterdam) en Romein (Leeuwarden). Op 27 oktober gaat Krystl’s clubtour van start in Tivoli de Helling, Utrecht. Dit optreden is uitverkocht. De complete speellijst van Krystl’s Najaarstour is te vinden op www.krystl.nl

Krystl boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Krystl. Wil je Krystl boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Krystl. Wil je Krystl boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: