21 10 2011

Krystl vanavond in Van der Vorst Ziet Sterren

Vanavond in Krystl te zien in de eerste aflevering van een nieuwe serie van het RTL4 programma Van Der Vorst Ziet Sterren. Peter interviewt Krystl samen met Marco Borsato, die in Krystl een groot talent ziet.

2011 is het jaar van het droomdebuut van de jonge zangeres Krystl. Eerder deze maand sleepte de zangeres al een Edison in de wacht en haalde haar debuutalbum ‘Rolling’ de top 10. Bovendien omarmde RTL4 haar voor de ‘Vier de zomer’-campagne door het nummer ‘Fool For You’ te gebruiken en werden eerdere singles ‘Golden Day’s’ en ‘Bottles’ grote radiohits.Het programma ‘Peter van der Vorst Ziet Sterren’ is vanavond na’The Voice Of Holland’ te zien om 22.30 uur te zien op RTL4.

Krystl boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Krystl. Wil je Krystl boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Krystl. Wil je Krystl boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: