13 11 2011

Krystl twee keer genomineerd voor 100% NL Awards

Zangeres Krystl werd afgelopen zaterdag vlak voor aanvang van haar gastoptreden tijdens Marco Borsato’s ‘Dromen Durven Delen: Dichtbij On Tour’, door haar gastheer verrast met twee 100% NL Award nominaties.

Krystl is genomineerd voor de Award ‘Nieuwkomer van het Jaar’ en met haar album ‘Rolling’ maakt ze kans op een Award voor ‘Album van het Jaar’.Van maandag 14 tot 17 november worden alle nominaties voor de 100% NL Awards bekend gemaakt. Via de website www.100p.nl kan tot en met 31 december op de genomineerden worden gestemd. De 100% NL Awards worden in januari 2012 aan de winnaars uitgereikt.

Krystl boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Krystl. Wil je Krystl boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Krystl. Wil je Krystl boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: