07 03 2011

Krystl te gast bij Borsato concerten in Gelredome

Marco Borsato heeft een aantal bijzondere gasten uitgenodigd voor zijn concerten in het GelreDome. Een daarvan is Krystl. Marco Borsato erg enthousiast over Krystl en daarom heeft Nederlands grootste zanger haar gevraagd als gast op te treden tijdens zijn stadionconcerten in mei.

Over Krystl zegt Borsato: ‘Ze is een fantastische singer/songwriter, een van de genomineerden voor de 3fm Serious Talent Award. Ik kreeg kippenvel toen ik haar in de radioshow van Giel Let It Be hoorde zingen. Ik wist dat ik iets voor haar moest doen.’

3FM Serious Talent Krystl is ondermeer bekend van haar song ‘Golden Days’ die ook onder een commercial van een bekend drankmerk wordt gedraaid. Binnenkort komt haar eerste cd uit en in mei kan ze in het GelreDome bezoekers laten genieten van haar soulvolle stem.
Voor de concerten op zaterdag 7 en dinsdag 10 mei van Marco Borsato is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Krystl boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Krystl. Wil je Krystl boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Krystl. Wil je Krystl boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: