21 06 2011

Krystl support act van James Blunt op 3 juli in Nijmegen

De 27-jarige Nederlandse zangeres Krystl verzorgt op 3 juli het voorprogramma voor het openlucht concert van James Blunt in Nijmegen. De kaartverkoop voor dit concert is reeds begonnen.

Krystl is o.a. bekend van de single ‘Golden Days’. Dit nummer is op menig radiostation grijs gedraaid en is gebruikt in de commercial van een bekend drankmerk. Momenteel heeft ze weer een radiohit te pakken met het nummer ‘Bottles’.

Vorige maand kwam haar debuutalbum ‘Rolling’ binnen in de top 10 van de album charts. Krystl omschrijft haar eigen sound als ‘lekker in het gehoor liggende pop, met een rauw randje en soul- en rockinvloeden’. Eerder dit jaar verzorgde de zangeres al een gastoptreden bij de concerten van Marco Borsato.

Krystl boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Krystl. Wil je Krystl boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Krystl. Wil je Krystl boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: