30 05 2012

Krystl & Lange Frans te gast bij concerten Marco Borsato

De laatste vier concerten van Marco Borsato’s concertreeks ‘Dichtbij on Tour’ wordt éxtra muzikaal. Dan treden er speciale gasten op, waaronder Krystl en Lange Frans.

Krystl is eerder te gast geweest tijdens de 3Dimensies concerten in het GelreDome. Lange Frans stond al op het laatste album van Marco met het nummer ‘Kom Maar Op’ (Vrij). en rapte het dak er af tijdens de 3Dimensies concerten in het GelreDome.

Andere muzikale gasten zijn de 3JS, Sharon Doorson en Iris Kroes.

Marco Borsato over zijn gasten: ‘Voor ‘Dichtbij on Tour’ wilde ik gasten die bijzonder zijn, die iets toevoegen aan de rijke kleurschakeringen van de Nederlandse popmuziek. Al deze artiesten voegen hun eigen kleur en karakter toe aan het muziekpallet waarbij kwaliteit het bindmiddel is.’

Marco Borsato treedt op zondag 10 juni op in Martiniplaza in Groningen, op 14 juni in de Zeelandhallen in Goes, 16 juni in de Rodahal in Kerkrade en als laatste op 24 juni in de gloednieuwe Ziggo Dome.

Krystl boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Krystl. Wil je Krystl boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Krystl. Wil je Krystl boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: