26 05 2011

Krystl kondigt clubtour aan

Krystl gaat dit najaar voor het eerst op clubtour door Nederland. In oktober en november staat de 27-jarige Amsterdamse in ondermeer Utrecht, Amsterdam en Leeuwarden.

Krystl gaat dit najaar voor het eerst op clubtour door Nederland. In oktober en november staat de 27-jarige Amsterdamse in ondermeer Utrecht, Amsterdam en Leeuwarden. Krystl stond vorige week nog vier keer in het voorprogramma van Marco Borsato in het GelreDome, scoorde dit jaar twee Top40-hits en haar album ‘Rolling’ wordt momenteel erg goed ontvangen door pers en publiek. De kaartverkoop voor de clubtour is inmiddels van start gegaan via de zalen. Het voorprogramma wordt verzorgd door de band Someday.

Het gaat goed met Krystl dit jaar. Haar single ‘Golden Days’ werd het thema van de Martini-commercial, ze won in april een 3FM Award voor Beste Nieuwkomer en de popzangeres mocht onlangs in het GelreDome en Sportpaleis Antwerpen optreden met Marco Borsato. En dat in krap een half jaar! Een eigen clubtour is dan ook een logisch gevolg voor Krystl. ‘Ik heb ontzettend veel zin in deze clubtour! Ik heb er altijd al van gedroomd om ooit zelf een tourtje te mogen doen en nu is het dan zover! Het gaat heel gaaf worden; natuurlijk spelen we de songs van mijn album ‘Rolling’, maar we gaan ook songs spelen die mensen nog niet hebben gehoord. Het wordt een dansbaar concert, maar ook een concert met verhalen en intiemere momenten erin.’

Krystl‘s talent werd per ongeluk ontdekt op het conservatorium toen ze eigenlijk meeging om te helpen bij een auditie van iemand anders. Ze werd direct toegelaten en studeerde later af op het conservatorium in Enschede. Het debuutalbum ‘Rolling’ staat momenteel hoog in de albumcharts en haar nieuwe single ‘Bottles’ wordt door vele radiozenders gedraaid.

Krystl Najaarstour:

27-10-2011 Tivoli de Helling – Utrecht

28-10-2011 Romein – Leeuwarden

29-10-2011 Effenaar – Eindhoven

03-11-2011 Paradiso – Amsterdam

04-11-2011 Metropool – Hengelo

10-11-2011 Patronaat – Haarlem

11-11-2011 Paard van Troje – Den Haag

Krystl boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Krystl. Wil je Krystl boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Krystl. Wil je Krystl boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: