18 04 2011

Krystl genomineerd voor TMF ‘Borsato’ Award

Krystl, MakeBelieve, Ben Saunders en Go Back To The Zoo zijn volgens Marco Borsato de meest veelbelovende acts van het afgelopen jaar. Dat maakte Borsato maandag 18 april in Amsterdam bekend. De prijs voor jong talent wordt komende zomer voor de vierde keer uitgereikt.

De artiesten zijn in de race om de Borsato Award, die op 12 juni wordt uitgereikt tijdens het TMF Awards Festival in Amsterdam.
Dat maakte Borsato maandag in Amsterdam bekend. De prijs voor jong talent wordt komende zomer voor de vierde keer uitgereikt.

Nadat hij zelf 21 keer een TMF Award had ontvangen, werd een prijs van de jongerenzender naar Marco Borsato vernoemd.
Samen met TMF nomineert Borsato ieder jaar vier jonge artiesten die in zijn ogen zichzelf op de kaart hebben gezet en voor wie een mooie carrière in het verschiet ligt. Sinds maandag kunnen fans stemmen op hun favoriet.

Krystl boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Krystl. Wil je Krystl boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Krystl. Wil je Krystl boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: