24 10 2011

Krystl bezoekt Hyves Huiskamer

Donderdagmiddag heeft de 27-jarige zangeres Krystl een optreden verzorgd in de Hyves Huiskamer. Tijdens het drie kwartier durende concert trakteerde Krystl de 150 uitgenodigde Hyvers op een aantal nummers van haar debuutalbum ‘Rolling’.

Voor ze haar eerste nummer had gezongen kreeg Krystl een tekening aangereikt van één van haar jongste fans: ‘Wat een warm welkom, en dat terwijl ik verkouden ben!’ Met haar swingende, zomerse muziek bracht Krystl de sfeer er meteen in. Er was veel interactie met het publiek en haar nummers werden door de fans luidruchtig meegezongen.Krystl werd bij het grote publiek bekend met haar hitsingle ‘Golden Days’ waarmee ze in november 2010 tot 3FM Serious Talent werd verkozen. Door vrienden te worden met Krystl op Hyves, waar ze momenteel over de 5000 fans heeft, maakten Hyvers kans om aanwezig te zijn bij het optreden.

Krystl boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Krystl. Wil je Krystl boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Krystl. Wil je Krystl boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: