01 05 2012

Kris Berry vanaf nu te boeken bij Agents After All

2012 is nu al het jaar van Kris Berry… En vanaf vandaag is zij exclusief te boeken bij Agents After All! En daar zijn we heel trots op.

In 2011 bracht Kris haar debuut-EP uit waarin ze de richting uitzette voor haar debuutplaat ‘Marbles’ die in april 2012 uit is gekomen. Naar aanleiding van deze succesvolle EP deed ze sessies op vrijwel alle grote radiozenders, speelde van Brabant tot Groningen en deed voorprogramma’s van onder meer Eli ‘Paperboy’ Reed en Selah Sue.

Lang voor haar debuutplaat voltooid was, stond Kris Berry op North Sea Jazz Festival in Rotterdam. En een jaar later, is haar debuutplaat ‘Marbles’ uitgekomen. Een plaat die ‘Album van de Week’ was bij Radio 1, Arrow Jazz, Radio 6, Omroep Brabant, Omroep Zeeland én bij Radio 2 Gouden Uren. Ook de nationale media is fan van ‘Marbles’ en bombardeerde de plaat met louter mooie recensies.

‘Deze plaat draagt alles in zich om een megasucces te worden à la Caro Emerald’ – OOR Magazine ‘Dat Kris Berry een naam is om rekening mee te houden is ruimschoots bewezen’ – De Volkskrant‘Een sfeervol debuutalbum dat er mag zijn’ **** NRC

Haar muziek laat zich karakteriseren als toegankelijke jazzpop, afgewisseld met soul, folk, latin en diverse Caribische invloeden.

Kris Berry boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Kris Berry. Wil je Kris Berry boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Kris Berry. Wil je Kris Berry boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: