06 11 2012

Kris Berry op tournee met Amsterdam Sinfonietta

Kris Berry, Wouter Hamel en Ruben Hein gaan op tournee met het strijkorkest Amsterdam Sinfoniette. Alle drie de artiesten hebben afgelopen maand een Radio 6 Soul & Jazz Award in de wacht gesleept in de verschillende categorieën ‘Beste Song’ (Wouter Hamel), ‘Beste Artiest Soul’ (Ruben Hein) en ‘Beste Soul & Jazz Talent’ (Kris Berry).

In het programma -een mix van Jazz, Soul en Classical- zijn de artiesten zowel solo als in verschillende combinaties te beluisteren. Swingende songs worden afgewisseld met instrumentale jazz en klassiek. Het ‘Breder dan klassiek’ nieuwjaarsconcert is door de unieke samenwerking met artiesten uit verschillende genres telkens weer een groot succes, waarin afwisseling en verrassing centraal staan. Mede met Kris Berry én Amsterdam Sinfonietta zijn de ingrediënten in ieder geval aanwezig om de tournee opnieuw tot een succes te maken.

Tournee data:

Wo 9 januari 2013, Muziekgebouw Frits Philips EindhovenVr 11 januari 2013, Concertzaal TilburgZa 12 januari 2013, Stadsgehoorzaal LeidenWo 16 januari 2013, Concertgebouw AmsterdamDo 17 januari 2013, De Oosterpoort GroningenZa 19 januari 2013, Nieuwe Luxor Theater, Rotterdam

Kris Berry boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Kris Berry. Wil je Kris Berry boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Kris Berry. Wil je Kris Berry boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: