18 01 2017

Kijk terug: RONDÉ bij Domien op 3FM

RONDÉ  was vanochtend te gast in de ochtendshow van Domien op 3FM. De band sprak over het debuutalbum, de aankomende clubtour en speelde uiteraard de nieuwe single ‘Naturally’:

Debuutalbum

Vorige week bracht RONDÉ het debuutalbum getiteld ‘RONDÉ’ uit. Op 20 januari presenteert de band de nieuwe muziek in een uitverkochte TivoliVredenburg. In mei volgt er een clubtour.

 Zangeres Rikki Borgelt:

“Het was geweldig om in Berlijn onze plaat op te nemen. We hebben daar een super tijd gehad en dat is ook wel terug te horen op de plaat. Want daar gaat het natuurlijk om!”

Beluister het album hier:

RONDÉ boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor RONDÉ. Wil je RONDÉ boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van RONDÉ. Wil je RONDÉ boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: