05 04 2016

Kijk terug: Miss Montreal in RTL Late Night

Gisteravond was Sanne Hans (Miss Montreal) te gast bij RTL Late Night. Ze vertelde over haar nieuwe single, de totstandkoming van het nieuwe album en het aankomende concert in de Heineken Music Hall op 22 april. Bekijk het item hier terug:

Album

Op 22 april komt het nieuwe album uit, waarvan de eerste single ‘Love You Now’ al veelvuldig op de radio is gedraaid. Vorige week bracht Miss Montreal ook ‘One Last Drink’ uit, bekijk de lyric video hier.

Heineken Music Hall

Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor het concert in de Heineken Music Hall maar de laatste kaarten vliegen momenteel de deur uit. 

3FM Presents 
Miss Montreal 
22 april 2016 
Heineken Music Hall

Kaarten zijn verkrijgbaar voor €29,50 (exclusief reserveringskosten) via www.missmontreal.nl.

Miss Montreal boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Miss Montreal. Wil je Miss Montreal boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: