29 09 2015

Kijk terug: Michael Prins live bij GIEL

Michael Prins speelde dinsdagochtend bij GIEL op 3FM. Hij deed onder andere ‘Fear Not’ live op de speelplaats. Ook speelde hij een cover van ‘Wicked Games’. Kijk zijn optredens hier terug:

Dit jaar verscheen het nieuwe album ‘A Dreamer’s Dream Is Forever To Be Yours’ van Michael Prins. Het album is verkrijgbaar via onder andere iTunes, Bol.com en Spotify.

Tour

Michael Prins trekt vanaf januari 2016 met een theatertour door Nederland. De tournee start op 21 januari in Nijmegen. Bekijk hier alle data.

Michael Prins

Classic songwriting is wat singer-songwriter Michael Prins drijft. De oude meesters van het genre deden niet zo moeilijk. John Lennon en Joni Mitchell ‐ en weer later mannen als Rufus Wainwright en Jeff Buckley ‐ draaiden er niet omheen. Als ze verliefd waren, dan zongen ze dat. Zonder enige omhaal.

Michael Prins:

‘Ze waren zó duidelijk en hun liedjes zó mooi. Dat durfden ze toen, gewoon de simpele emotie raken.”

En dat is precies wat hijzelf ook losmaakt met zijn tweede album A Dreamer’s Dream Is Forever To Be Yours, opvolger van debuutalbum Rivertown Fairytales uit 2013.

Michael Prins

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: