19 08 2014

Kijk terug: Ed Struijlaart live @ GIEL

Ed Struijlaart was dinsdagochtend te gast in de studio bij GIEL op 3FM. Daar speelde hij onder andere zijn nieuwe single ‘Never’ en een cover van Fink’s ‘Looking Too Closely’. Kijk de nummers hier terug:

‘Never’ van Ed Struijlaart is verkrijgbaar in iTunes en te beluisteren via Spotify.

Cover Fink:

Kijk ook: ‘House On Fire’

Nieuw album

‘Never’ is de eerste single van het nieuwe album ‘Closer Than Skin’ van Ed Struijlaart. De singer-songwriter uit Den Haag heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan de opvolger van zijn debuut ‘Head, Heart and Hands’ (2012). Luister hier wat hij er tegen GIEL over zegt.

Ed Struijlaart presenteert zijn nieuwe album op 16 oktober in Paradiso. De kaartverkoop voor het concert is gestart.

Ed Struijlaart Albumpresentatie
Donderdag 16 oktober 2014
Paradiso Kleine Zaal – Amsterdam
Tickets

Ed Struijlaart boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink.Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: