19 01 2016

Kijk terug: Ed Struijlaart live bij Ekdom in de ochtend

Ed Struijlaart was dinsdagochtend vroeg uit de veren om zijn nieuwe single ‘Tricks Up My Sleeve’ live ten gehore te brengen bij Ekdom in de Ochtend op Radio 2.  

Bekijk het optreden hier

Ed nam het nummer onlangs opnieuw op in zijn eigen studio samen met drummer Aron Sterling, die eerder samenwerkte met John Mayer. Het is bovendien het eerste nummer dat hij zelf produceerde. 

Luister hier naar de track:

‘Tricks Up My Sleeve’ is een bijzonder nummer voor de zanger. Hij zegt over het nummer:

“Ik schreef het op een zaterdagavond in 2006. Ik was single op dat moment en zat te denken aan mijn relatie die vlak daarvoor was stukgelopen. Ik zat manieren te bedenken hoe ik haar weer voor me terug kon winnen. Op dat moment rolde Tricks Up My Sleeve eruit, het was echt in 5 minuten gepiept. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt, dus ik voelde dat dit een ‘speciaal liedje’ was. ”

Ed Struijlaart boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink.Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: