22 03 2018

Kijk terug: Daniël Lohues bij DWDD

Daniel Lohues​ was gisteren te gast bij DWDD​. Hij vertelde daar onder andere over zijn nieuwe album ‘Vlier’. Daarnaast speelde hij het lied ‘Mar ik heur hier’ live in de uitzending. Kijk het hier terug:

Vlier

‘Vlier’ is een verzameling liedjes geworden waar onderwerpen als reizen en thuiskomen, verloren liefdes, Nedersaksisch Nederland, religie, vriendschap en familie voorbijkomen. In de taal van zijn geboortegrond worden relativering, verlangen en hoop bezongen in puntige en doortimmerde songs. Beluister het album hier.

Theatertour

Daniël’s theatertour is inmiddels in volle gang. Tot eind juni speelt hij meer dan zestig voorstellingen door heel Nederland. Klik hier voor alle data en tickets.

 

Zo! Ik ben er klaar voor! #vlier #ontheroadagain #hardenberg1 #tegek

Een bericht gedeeld door Daniël Lohues (@daniellohues) op

Daniël Lohues boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Lesley Grieten - Theater: Patrick Kraakman

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Daniël Lohues. Wil je Daniël Lohues boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: