12 02 2019

Jeangu Macrooy presenteert tweede album in een uitverkocht Paradiso

Afgelopen donderdag presenteerde Jeangu Macrooy zijn tweede album ‘Horizon’ in een uitverkocht Paradiso. Het album bestaat uit 11 nummers, waaronder de singles ‘Shake up This Place’ en ‘Second Hand Lover’. Jeangu was ook te gast bij Muziekcafé op NPO Radio 2 waar hij het nummer ‘Good Thing’ liet horen. Eind april gaat er een clubtour van start. Bekijk hier een impressie van de show:

 De recensies stromen binnen, lees hier wat OOR ervan vond:

Zonder overeenkomsten te tonen met de zogenaamde Beste Zangers van Nederland is Jeangu Macrooy een van de beste zangers van Nederland. Hij beschikt namelijk niet alleen over volume en schoonheid, maar laat zijn stem leiden door de emotie in zijn songs. In de laatste refreinen van mijn persoonlijke favoriet Colors laat hij zelfs alle zangtechnische controle over zijn stem los. Kippenvel!

Ook Maxazine schreef een recensie:

Laat Jeangu gewoon doorgaan op de weg die hij volgt en het moet raar lopen wil de wereld niet binnen een paar jaar aan zijn voeten liggen. Jeangu Macrooy straalt als een nieuwe ster aan de horizon. – Maxazine

Beluister ‘Horizon’ hier via Spotify:

Tour
Vanaf eind april zal ‘Horizon’ live te horen zijn in verschillende zalen.

21 april – Doornroosje, Nijmegen
2 mei – Metropool, Enschede
3 mei – Tivoli Vredenburg, Utrecht
9 mei – Patronaat, Haarlem
10 mei – 013, Tilburg
17 mei – De Oosterpoort, Groningen
26 mei – Paard van Troje, Den Haag

De kaartverkoop voor de concerten is gestart via de zalen.

Jeangu Macrooy boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: