04 11 2016

Jeangu Macrooy brengt videoclip uit

Jeangu Macrooy heeft een videoclip uitgebracht van ‘Brave Enough’. Dat is niet zonder reden, want het nummer is erg bijzonder voor de singer-songwriter:

“Brave Enough is a song that came to me when I was feeling trapped inside my emotions. Every time I sing these words I feel a sense of liberation. Surrendering to your feelings can be frightening, but I believe that the only way out is through. Vulnerability is not the equivalent of weakness and more often than sometimes it takes courage to let go. Don’t fight against the tears, let them flow and lead you to freedom. We’re all human after all..”

Bekijk die videoclip van ‘Brave Enough’ hier: 

Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy groeide op in de tropische warmte van zijn thuisland Suriname. Zijn interesse in muziek ontstond op jonge leeftijd, wat hij gevolg gaf met een studie aan het conservatorium van Suriname. Na twee jaar besloot Jeangu zijn muzikale carrière voort te zetten in Nederland. Er ontstond een samenwerking met producer Perquisite, en in december 2015 werd hij getekend bij Unexpected Records.

In april 2016 werd Jeangu Macrooy bekroond als 3FM Serious Talent én presenteerde hij zijn debuut EP ‘Brave Enough’, waarop zijn bijzondere stem(bereik) en persoonlijke liedjes centraal staan. Met zijn 4-koppige band was hij afgelopen zomer op diverse festivals te zien, en momenteel trekt hij met de Popronde door het land. In maar liefst  31 steden kun je Jeangu bewonderen. Bekijk hier het volledige schema.

Jeangu Macrooy boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jeangu Macrooy. Wil je Jeangu Macrooy boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: