18 11 2013

Jacqueline Govaert geeft try-out in Haarlem

Jacqueline Govaert gaf zondag een try-out in café de Vijfhoek in Haarlem. Dit najaar staat de zangeres voor het eerst sinds lange tijd weer op het podium.

Nieuwe songs

Op zolder, in haar eigen muziekkamer met alleen een piano, werkte Jacqueline Govaert de afgelopen maanden aan nieuwe songs. Op steenworp afstand van diezelfde kamer bracht ze de nummers zondag live ten gehore.

In een uitpuilend cafe speelde Jacqueline twee sets van 20 minuten. Tijdens het optreden kwamen voornamelijk nieuwe nummers voorbij, afkomstig van haar nieuwe album dat begin 2014 verschijnt.

Optredens

Jacqueline Govaert treedt aanstaande zondag op tijdens het Songbird Festival in Rotterdam. In december geeft ze drie kleine intieme solo shows.

Voor het optreden in Amsterdam zijn nog kaarten verkrijgbaar. De optredens in Utrecht en Eindhoven zijn uitverkocht. Klik op de link voor tickets.

18 december: Leeuwenberghkerk, Utrecht (uitverkocht)
19 december: De Duif, Amsterdam
21 december: De Kapel, Eindhoven (uitverkocht)

Foto: Daniel Maisan

Jacqueline Govaert boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: