21 03 2014

Jacqueline Govaert – Songs to Soothe

Vandaag is het nieuwe album ‘Songs To Soothe’ van Jacqueline Govaert verschenen. Het album is vanaf nu te beluisteren in Spotify en verkrijgbaar via iTunes en bol.com.

Dinsdagochtend stond ze al op de speelplaats van 3FM. Daar speelde ze haar nieuwe single ‘ Simple Life’ en een a capella cover van Avicii. Kijk hier terug. Vanochtend was Jacqueline bij Evers Staat Op.

In de woonkamer

In haar eigen huis speelde ze eerder al een bijzondere live versie van ‘Simple Life’. Live in haar woonkamer, achter de piano, na het eten. De kinderen sliepen, vriend maakte wat pizza’s en Jacqueline dronk wat wijn en speelde de song een paar keer.

Tour

Jacqueline Govaert tourt in april en mei op in Nijmegen, Tilburg, Rotterdam en Utrecht. Alleen voor de show in Nijmegen zijn nog kaarten verkrijgbaar.

24.04 – Doornroosje, Nijmegen 
25.04 – 013, Tilburg 
01.05 – Rotown, Rotterdam 
02.05 – Tivoli De Helling, Utrecht

Jacqueline Govaert boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: