12 03 2014

Jacqueline Govaert – Simple Life

De nieuwe single van Jacqueline Govaert heet ‘Simple Life’. Het nummer komt vrijdag 14 maart uit. In haar eigen huis speelde ze een bijzondere live versie.

In de woonkamer

Live in haar woonkamer, achter de piano, na het eten. De kinderen sliepen, vriend maakte wat pizza’s en Jacqueline dronk wat wijn en speelde de song een paar keer.

Tour

Jacqueline Govaert brengt op vrijdag 21 maart haar nieuwe album ‘Songs to Soothe’ uit. Na de release van het album volgt een tour. In april en mei treedt ze op in Nijmegen, Tilburg, Rotterdam en Utrecht. De kaartverkoop voor de concerten is reeds gestart.

24.04 – Doornroosje, Nijmegen 
25.04 – 013, Tilburg 
01.05 – Rotown, Rotterdam 
02.05 – Tivoli De Helling, Utrecht

Jacqueline Govaert boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: