04 06 2018

Jacqueline Govaert opnieuw het theater in!

Na de release van haar album ‘Lighthearted Years’ en een uitverkochte clubtour kondigde Jacqueline haar eerste optreden in Koninklijk Theater Carré aan op 31 januari 2019. Nu gaat Jacqueline Govaert vanaf oktober ook het hele land door met een nieuwe intieme show ‘Zo Zit Dat Dus Ook’. Met haar nieuwe theatervoorstelling is Jacqueline weer wat volwassen jaren verder en heeft zij een prachtig nieuw album ‘Lighthearted Years’ op zak. Ze staat te popelen om terug op die theaterplanken te staan:

“Er is opnieuw zoveel te vertellen over de nieuwe songs, of over oude songs die ondertussen iets heel anders zijn gaan betekenen. Over het leven überhaupt, wat steeds zo verandert en waar ik wat van probeer te begrijpen door erover te schrijven.”

 Tijdens haar eerste theatervoorstelling, Zo Zit Dat Dus, uit 2015, nam Jacqueline Govaert het publiek mee in haar verhaal over hoe het nou allemaal zit met de eerste liedjes die ze ooit schreef, met het missen van Krezip en haar leven van toen en nu als 30-plusser. Jacqueline en het theater bleken een gouden match te zijn. 

“Ik voelde me direct geweldig thuis op die planken, er is een hele nieuwe wereld voor me bij gekomen om mijn songs te kunnen zingen en er over te vertellen.”

Kijk voor alle data en tickets op www.jacquelinegovaert.nl. De kaartverkoop zal deze week van start gaan.

Jacqueline Govaert boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: