28 03 2014

Jacqueline Govaert op 20 september in Paradiso

Jacqueline Govaert treedt op 20 september op in de Grote Zaal van Paradiso. Ze doet dat met een nummer 1 album op zak; haar nieuwe album Songs To Soothe kwam eind maart binnen op de hoogste positie van de Album Top 100.

‘Songs to Soothe’ is het tweede solo album van Jacqueline Govaert. Het is voor het eerst dat ze de top van de hitlijst bereikt. Jacqueline:

“Dit is een hele belangrijke plaat voor mij, ik heb er lang en intensief aan gewerkt. Het is het beste wat ik nu had kunnen maken en dan is het echt fantastisch om ‘m zo bovenaan de lijst te zien prijken!”

Songs to Soothe

Voor haar tweede album ‘Songs to Soothe’ putte Jacqueline nadrukkelijk inspiratie uit het tweede album van Carole King, dé standaardplaat voor elke vrouwelijke singer-songwriter. Op ‘Songs to Soothe’ gaat Jacqueline terug naar de basis, alleen achter haar piano.

In de zomer van 2013 vertrekt Jacqueline voor zeven weken naar Los Angeles om de plaat op te nemen op bij Mitchell Froom. Froom werkte met o.a. Paul McCartney, Ron Sexsmith, Elvis Costello, Crowded House, Sheryl Crow en liet haar opnemen met muzikanten die speelden met o.a. Jackson Browne, Todd Rundgren en Dolly Parton.

Show in Paradiso

De tour van Jacqueline Govaert in Nijmegen, Utrecht, Tilburg en Rotterdam is inmiddels uitverkocht. Op 20 september vervolgt ze haar weg naar de grote zaal van Paradiso. De kaartverkoop voor dit concert is gestart.

In de woonkamer

In haar eigen huis speelde Jacqueline Govaert onlangs een bijzondere live versie van het liedje ‘Simple Life’. Bekijk de bijzonder versie hier:

‘Songs To Soothe’ verscheen vrijdag 21 maart. Het album is te beluisteren in Spotify en verkrijgbaar via iTunes en bol.com.

Jacqueline Govaert boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: