30 10 2014

Jacqueline Govaert maakt themalied SR14

Jacqueline Govaert is dit jaar verantwoordelijk voor het themanummer voor 3FM Serious Request. Giel maakte dit donderdag 30 oktober bekend in zijn ochtendshow.

Bekendmaking bij Giel

Speciaal voor 3FM Serious Request 2014 maakte Jacqueline Govaert het nummer ‘Make More Sound’. Giel belde haar om het een en ander over het themalied te weten te komen.

Jacqueline is nog wat dingetjes aan het afronden, maar kon wel al een klein stukje van ‘Make More Sound’ laten horen. Luister hier

Het themalied voor het Glazen Huis werd de afgelopen jaren gemaakt door Racoon, Novastar, Rigby, Bløf, Ilse DeLange en Laura Jansen en Tom Chaplin.

Jacqueline Govaert boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: