03 11 2014

Jacqueline Govaert in de Kleine Komedie

Jacqueline Govaert geeft op vrijdag 8 mei 2015 een voorstelling in de Kleine Komedie. De Haarlemse singer-songwriter heeft dit zojuist bekendgemaakt. Tickets voor het concert zijn per direct verkrijgbaar.

Voor de voorstelling ‘Songs to Soothe’, vernoemd naar haar laatste album, put Jacqueline inspiratie uit ‘Tapestry’ dé standaardplaat voor elke vrouwelijke singer-songwriter en gaat ze terug naar de basis. Na twaalf succesvolle jaren met Krezip en haar solodebuut in 2010 vroeg ze zich af:

‘Wie ben ik écht als ik alleen muziek maak? In mijn muziekkamer benutte ik elk vrij uur, werkte op mijn piano aan nieuwe songs. Hoe dichter een liedje bij me stond, hoe beter het schrijven ging.’

Dat songwriting haar goed afgaat bewijst de uitnodiging die ze van 3FM ontving voor het schrijven van het themalied van Serious Request 2014. “Make More Sound” zal de actie Hands Off Our Girls ondersteunen, deze heeft als doel het helpen van meisjes en vrouwen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld in conflictgebieden.

Jacqueline Govaert boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: