11 11 2010

Jacqueline Govaert bevallen van dochter

Jacqueline Govaert is bevallen van een dochter. Dat maakte de 28-jarige zangeres op de radio bekend aan Giel Beelen. Het meisje kreeg de naam Sis. Jacqueline en haar vriend Ivo zijn al ouders van het 1-jarige jongetje Billie. Het gezin is dolblij met hun nieuwe aanwinst.

Jacqueline Govaert stond tot vlak voor de geboorte nog hoogzwanger op het podium voor de promotietoer van haar eerste soloalbum ‘Good Life’. De zangeres beloofde niet meteen weer de bühne op te gaan. ‘We gaan eerst gezellig Sinterklaas vieren. We zijn met z’n allen nu gezellig’, zei de zangeres. Jacqueline Govaert was zangeres van de band Krezip, die in 1997 werd opgericht. In 2000 scoorde de groep haar eerste hit met ‘I Would Stay’. Negen jaar later gaf Krezip haar laatste concert en besloot Jacqueline solo te gaan. Haar solo album ‘Good Life’ kwam in augustus uit.

Jacqueline Govaert boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Jacqueline Govaert. Wil je Jacqueline Govaert boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: