28 02 2013

Hit voor Ed Struijlaart met Coldplay cover

Twee weken geleden werd de Haagse singer/songwriter Ed Struijlaart gevraagd om zowel bij AVRO’s TOPPOP3 als bij Giel Beelen op 3FM een cover te komen spelen.

Hij koos voor ‘Viva La Vida’ van Coldplay, als knipoog naar de aanstaande troonopvolging van Prins Willem Alexander. Voor zijn cover nodigde hij het popkoor Dario Fo uit wat een bijzondere uitvoering opleverde.

Zo bijzonder dat er duizenden reacties op binnen kwamen, tot in Zuid-Amerika aan toe. Er is dan ook besloten om de integrale uitvoering zoals bij GIEL gespeeld uit te brengen als single en het nummer komt vanuit het niets de Top 10 in iTunes binnen. Dit markeert de hoogste notering tot nu toe van Ed sinds hij vorig jaar zijn debuutalbum ‘Head, Heart & Hands’ releasde.

Ed Struijlaart boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink.Wil je een huiskamerconcert boeken? Klik dan hier.

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Ed Struijlaart. Wil je Ed Struijlaart boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: