26 09 2018

30 jaar Heideroosjes met twee concerten!

In 2019 is het precies dertig jaar geleden dat punkrockband Heideroosjes werd opgericht. Daarom keert de band, zeven jaar na hun laatste optreden, terug voor twee jubileumshows: één concert in de Amsterdamse Melkweg (26 januari) en één in AB te Brussel (2 februari). Dit werd zojuist in het programma Michiel op Radio NPO 3FM bekend gemaakt. De kaartverkoop van de twee jubileumconcerten begint aanstaande zaterdag 29 september om 10.00 uur via de zalen. 

“Behalve het jubileum hebben we ook gewoon zin om weer eens samen te spelen”, verklaart zanger/gitarist Marco Roelofs. In 2012 stopte het viertal met touren, na een carrière van tien albums en bijna 1500 concerten in Europa, Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Japan.

De samenstelling van de band is altijd ongewijzigd gebleven en zal ook bij de komende jubileumconcerten hetzelfde zijn. “Na de laatste show in september 2012 hebben we elkaar nauwelijks gezien. Die afstand was nodig. We hadden vanaf onze pubertijd fulltime met elkaar in een bus gezeten”. Drie bandleden stopten met het maken van muziek. Alleen Marco Roelofs is altijd actief gebleven als artiest. Hij schreef een boek, maakte twee avondvullende theatervoorstellingen en bracht een album uit met een nieuw project genaamd STAVAST. Ook presenteerde hij de Nederlandse versie van het TV-programma Ink Master (SPIKE TV). 

Meer informatie over de jubileumshows en de kaartverkoop is te vinden op heideroosjes.comfacebook.com/heideroosjes en via de zalen. 

Goed voorbereiden op deze concerten kan hieronder:

  

Tour
Heideroosjes  live zien? Dat kan! Kaarten voor de tour zijn nog te koop, bekijk hieronder waar:

26 Januari: Melkweg, Amsterdam
02 Februari: Ancienne Belgique, Brussel

 

Delen: