22 05 2018

HAEVN op 5 oktober 2018 opnieuw naar Carré

HAEVN  treedt op 5 oktober 2018 opnieuw op in Koninklijk Theater Carré. Het duo, bestaande uit zanger Marijn van der Meer en toetsenist Jorrit Kleijnen, brengt aanstaande vrijdag 25 mei hun debuutalbum Eyes Closed uit. Eerder dit jaar tourde HAEVN met een uitverkochte clubtour door Nederland. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 25 mei om 10:00 uur. 

Na hun uitverkochte clubtour begin dit jaar brengt HAEVN aanstaande vrijdag 25 mei hun debuutalbum Eyes Closed uit. Het album werd voorafgegaan door de singles Back In The Water en Fortitude. De laatstgenoemde heeft inmiddels meer dan 8 miljoen streams wereldwijd en was te horen in de Amerikaanse tv-series Riverdale en The Royals.

HAEVN: Het is een grote eer om terug te keren op de heilige grond van Carré. De ambience van het theater is uniek en vormt met alle grandeur hét perfecte decor om onze concertgebezoeker mee te nemen naar een andere wereld”

Miljoenen streams
HAEVN werd in 2015 opgericht door songwriter Marijn van der Meer en filmcomponist Jorrit Kleijnen. Eerste singles Where The Heart Is en Finding Out More behaalden miljoenen streams en waren ook te horen in de reclamecampagnes van twee grote automerken. Het duo werd in 2016 genomineerd voor een Edison Award en 3FM Award in de categorie Beste Nieuwkomer. In 2017 stond HAEVN al eerder in een uitverkocht Carré.

Kaarten voor de show van HAEVN kosten €35 (incl. servicekosten en theatertoeslag en excl. transactie- en/of verzendkosten) en zijn verkrijgbaar via Carre.nl. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 25 mei om 10:00 uur.
 

HAEVN boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor HAEVN. Wil je HAEVN boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

Delen: