04 09 2013

Grote show MainStreet in Apeldoorn

Op zondag 22 december geeft MainStreet een groot concert in de Americahal in Apeldoorn. De kaartverkoop start op 7 september.

De Nederlandse boyband is in korte tijd razend populair geworden onder tieners. Het is de eerste keer in de popgeschiedenis dat een Nederlandse boyband een dergelijk groot concert geeft.

Popsteren

MainStreet werd vorig jaar bekend door deelname aan het Junior Songfestival. Sindsdien staan Rein, Nils, Owen en Daan als ware popsterren bekend bij tienermeisjes in Nederland. Het debuutalbum ‘Breaking The Rules’ belandde op de eerste plek van de album charts, er volgde een uitverkochte clubtour, de band stond in het Gelredome als voorprogramma van Justin Bieber en speelde deze zomer op verschillende grote festivals.

Na hits als ‘Mind Is Blown’ en ‘Despicable Me’ verschijnt binnenkort Disney’s nieuwe TV-serie ‘Violetta’, waar Mainstreet de titelsong voor heeft geschreven.

The Mainshow

De show op 22 december, onder de titel ‘The MainShow’, belooft een groot spektakel te worden welke de echte ‘Mainiacs’ beslist niet willen missen. “We zijn super trots dat we zo’n grote eigen show gaan doen! We beloven aan alle Mainiacs er een te gekke middag van te maken in december om dit jaar knallend af te sluiten!”, aldus Rein van MainStreet.

MainStreet The MainShow
22 december 2013
Americahal – Apeldoorn

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 25,- euro per stuk (exclusief reserveringskosten). De kaartverkoop van het concert start zaterdag 7 september om 10:00 via www.mainstreetmusic.nl, Primera vestigingen en telefonisch via 0900 – 9000 500 45.

Delen: