10 01 2019

Gregory Porter 6 juli op Royal Park Live

Gregory Porter geeft zaterdag 6 juli een concert op Royal Park Live. De Amerikaanse Grammy-Award winnaar speelt met zijn band zijn grootste hits. Het concert op Paleis Soestdijk in Baarn gaat op maandag 14 januari om 10:00 uur in de verkoop via www.royalparklive.nl

Gregory Porter, geboren in Los Angeles, maakt een combinatie van jazz en soul. De charismatische zanger scoorde hits als ‘Holding On’ en ‘Liquid Spirit’. Voor het gelijknamige album ontving hij een Grammy Award. Vorig jaar gaf Gregory Porter drie uitverkochte concerten in Koninklijk Theater Carré en een optreden op North Sea Jazz, waar hij meerdere malen te gast was.

Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Het is het vierde jaar op rij dat er een concertserie plaatsvindt in het paleis. In voorgaande jaren gaven ondermeer Sting, Jack Johnson, Elvis Costello, Van Morrison, Damien Rice, Counting Crows, BLØF en Racoon uitverkochte concerten. Bezoekers kunnen het concert combineren met een picknick in de paleistuin en een paleisbezoek. De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prins Bernhard en Prinses Juliana.

Delen: