06 10 2013

Gouden Award voor Michael Prins

Singer/songwriter Michael Prins heeft een Gouden Award ontvangen voor zijn single ‘Close To You’. Het nummer is meer dan 15.000 keer gedownload.

Michael Prins kreeg de award vrijdagavond in een uitverkochte Tivoli in Utrecht tijdens het concert van De Beste Singer Songwriter van Nederland. Die tour eindigde zaterdagavond, eveneens met een show in Tivoli.

Concerten

Michael Prins kondigde in september een clubtour aan voor dit najaar. Van oktober t/m december treedt hij onder meer op in Haarlem, Nijmegen en Amsterdam. De tickets voor de shows waren in één week tijd zo goed als uitverkocht. 

Op 12 februari 2014 geeft Michael Prins een optreden in de grote zaal van Paradiso.

Debuutalbum

Op 25 oktober verschijnt bij B2 Music/Sony het debuutalbum “Rivertown Fairytales” van Michael Prins. Het album wordt op 23 oktober gepresenteerd in het Patronaat in Haarlem. 

Luister hier naar ‘Close To You’:

Michael Prins

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Michael Prins. Wil je Michael Prins boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: