26 11 2018

Gezocht: Stagiair online content marketeer

Agents After All is al ruim dertien jaar actief in de muziekindustrie. We boeken uitverkochte shows in het clubcircuit en promoten shows in grote zalen zoals de Ziggo Dome. Daarnaast organiseren we succesvolle bedrijfsevenementen, festival Concert at SEA en de concertreeks Royal Park Live. Ook het exploiteren van muziekrechten en het op maat (laten) maken van muziek valt onder de paraplu van Agents After All.

Voor onze marketingafdeling zijn wij per 1 februari 2019 op zoek naar een creatieve:
online content marketeer B2B (stagiair) – m/v – minimaal 32 uur per week

Je werkt onder leiding van de marketingafdeling en bent verantwoordelijk voor het maken, plaatsen en managen van content op digitale kanalen en media. Hieronder vallen verschillende bedrijfsonderdelen, waaronder Agents After All, Topbillin’, Pennies From Heaven en The Missing Sync. Daarnaast ondersteun je bij de online communicatie van evenementen als Royal Park en Concert at SEA.

Wie ben je?

Je studeert momenteel aan een relevante HBO-opleiding en wilt graag een meewerkstage óf onderzoekstage doen achter de schermen van een concert- en festivalorganisatie.  Je werkt goed georganiseerd en kunt snel schakelen tussen de diverse werkzaamheden waarbij je de prioriteiten kunt onderscheiden. Je hebt plezier in het communiceren via sociale media en interesse in de ontwikkelingen en het effect van communiceren via sociale media.

 • Je hebt affiniteit met of interesse in muziek.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je kunt pakkende teksten schrijven, je hebt een vlotte pen.
 • Je hebt al enige ervaring met het onderhouden van websites, sociale mediakanalen, CMS-systemen en nieuwsbrieven en bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen op dit gebied.
 • Ervaring met Photoshop / beeldbewerking / videobewerking is een pré.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam of nabije omgeving.
 • Je wilt stage lopen vanaf februari voor de periode van een half of een volledig jaar.

Wat ga je doen?

 • Je schrijft en creëert content voor de sociale media kanalen van Agents After All, Topbillin’, The Missing Sync en Pennies From Heaven.
 • Je maakt nieuwsbrieven voor onze zakelijke relaties.
 • Je bedenkt online acties & campagnes en voert deze uit.
 • Je schrijft een adviesrapport om onze marketing-activiteiten verder te ontwikkelen.

Wat krijg je?

Een stage in een dynamisch bedrijf met veel ruimte voor ontwikkeling en het uitbreiden van je netwerk in de muziekindustrie. Daarnaast bieden we een passende stagevergoeding.

Spreekt deze vacature je aan en wil je reageren? Stuur dan vóór vrijdag 14 december je cv en motivatie naar stage@agentsafterall.nl. Voor meer informatie of vragen kun je ook mailen naar dit adres. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Delen: