05 10 2018

Freek Vonk zoekt assistent voor zijn liveshows

Dr. Freek Vonk is op zoek naar een assistent voor zijn nieuwe show “In het Hol van de Leeuw” die tijdens de kerstvakantie gaat plaatsvinden. Welke jonge bioloog in de dop durft en is beschikbaar op 27 of 28 december om Freek Vonk op het podium van AFAS Live te assisteren? Een vierde liveshow is toegevoegd op 28 december om 13:30 uur. De kaartverkoop is gestart via www.freekvonklive.nl

Freek is op zoek naar een enthousiaste mini-bioloog die reislustig, avontuurlijk, nieuwsgierig en onderzoekend is.

“Ik krijg het hele jaar door zoveel leuke verhalen en filmpjes opgestuurd van mensen die net zo enthousiast zijn over het dierenrijk als ik. Durf jij met mij voor 4000 bezoekers op het podium te staan? Plaats dan een super stoere en avontuurlijke video met jouw kennis en presentatievaardigheden op mijn Facebookpagina of plaats deze op Instagram met de hashtag #freekvonklive. Wie weet sta jij dan op 27 of 28 december naast mij in een volle AFAS LIVE!” 

In de show ‘In het Hol van de Leeuw’ vertelt Freek over zijn wereldse avonturen die hij het afgelopen jaar tijdens zijn reizen heeft beleefd, deze verhalen worden ondersteund door spectaculaire video’s. De familievoorstelling, voor alle leeftijden, bevat zowel spannende als leerzame momenten. Daarnaast zal hij op veler verzoek vragen uit het publiek beantwoorden.

De 35-jarige dr. Freek Vonk is bioloog en wetenschapper bij Naturalis in Leiden. Daarnaast is hij programmamaker voor de NPO.

Tickets voor ‘Freek Vonk Live  – In het Hol van de Leeuw’ zijn verkrijgbaar vanaf €21,95 inclusief servicekosten. De kaartverkoop is gestart via www.freekvonklive.nl.

Delen: