18 12 2018

Freek Vonk verbreekt record met tiende show

AMSTERDAM – Vandaag is een tiende show toegevoegd aan de reeks shows ‘In Het Hol Van De Leeuw’ van Freek Vonk, een record. De familieshows vinden plaats op 27, 28, 29 en 30 december in AFAS LIVE. Freek verbreekt hiermee zijn eigen record door dit jaar 10 liveshows te geven en komt daarnaast op gelijke hoogte met het record van Najib Amhali, die in 2009 als enige ooit ook 10 shows gaf in AFAS LIVE. De tiende en tevens laatste show is direct in verkoop gegaan via freekvonklive.nl.

“Ik had nooit durven dromen dat ik als bioloog tien keer de zaal van AFAS LIVE zou vullen. Dat is een grap die Najib Amhali niet had durven bedenken. Ik heb zoveel zin om er geweldige shows van te maken, samen met mijn gasten Victor Mids en Yes-R.”, aldus Freek Vonk.

In de show ‘In Het Hol Van De Leeuw’ vertelt Freek over zijn wereldwijde avonturen die hij het afgelopen jaar tijdens zijn reizen heeft beleefd, zoals het zwemmen met de grootste vis op onze planeet; de walvishaai. En de reis naar Noorwegen om orka’s te filmen. In de show zal ook een levensgroot orkaskelet te zien zijn.

De familievoorstelling is voor alle leeftijden en beleeft zowel spannende als leerzame momenten. Daarnaast zal Freek op veler verzoek vragen uit het publiek beantwoorden. De 35-jarige dr. Freek Vonk is bioloog en wetenschapper bij Naturalis in Leiden. Daarnaast is hij programmamaker voor de NPO. Tickets voor ‘Freek Vonk Live – In het Hol van de Leeuw’ zijn verkrijgbaar vanaf €21,95 inclusief servicekosten via www.freekvonklive.nl.

Delen: