10 08 2018

Freek Vonk laat Nederland brullen

Vandaag is het wereldwijd “Dag van de Leeuw”. Deze dag is bedoeld om aandacht te vragen voor de penibele situatie van de koning van de jungle. Freek Vonk plaatste vanochtend een filmpje online met de vraag of alle “leeuwtjes” mee brullen om vandaag het machtige dier extra in het zonnetje te zetten. Dit zorgt al voor heel wat gebrul in en om het huis.

Ook zet hij dit jaar de leeuw centraal in zijn allernieuwste live show “In het Hol van de Leeuw’, waar vandaag een derde show van is toegevoegd op 28 december. De kaartverkoop is gelijk gestart via www.freekvonklive.nl

Freek Vonk “De leeuw heet niet voor niets ‘de koning van het dierenrijk’. Dat heb ik net zelf weer mogen meemaken in Mozambique. Terecht dus dat er vandaag wereldwijd extra aandacht is voor dit prachtige dier. Deze aandacht is heel belangrijk voor het behouden van het dier in het wild. Ik ga tijdens mijn live shows in de kerstvakantie dan ook de leeuw een belangrijke plek geven om mijn steentje bij te dragen.”

In de show ‘In Het Hol Van De Leeuw’ vertelt Freek over al zijn avonturen die hij afgelopen jaar tijdens zijn reizen heeft beleefd, de verhalen worden ondersteund door spectaculaire video’s en een prachtige show. De familievoorstelling, voor alle leeftijden, bevat zowel spannende als leerzame momenten. Daarnaast zal hij op veler verzoek vragen uit het publiek beantwoorden.

De 35-jarige dr. Freek Vonk is bioloog en wetenschapper bij Naturalis in Leiden. Daarnaast is hij programmamaker bij de NPO.

Tickets voor ‘Freek Vonk Live  – In het Hol van de Leeuw’ zijn verkrijgbaar vanaf €21,95 inclusief servicekosten. De kaartverkoop is gestart via www.freekvonklive.nl.

Delen: