08 11 2017

Freek Vonk kondigt 7e show aan en zoekt opvolger

Freek Vonk is op zoek naar een assistent voor zijn nieuwe live show “Op Wereldreis” die tijdens de kerstvakantie gaat plaatsvinden. Welke jonge bioloog in de dop is beschikbaar op 27, 28 of 29 december om dr. Freek Vonk op het podium van de AFAS Live te assisteren? Freek kondigde vandaag ook een zevende show aan, namelijk op 29 december 10:00 uur. Kaarten voor deze nieuwe show zijn direct in de verkoop gegaan via www.freekvonklive.nl 

Freek is op zoek naar een enthousiaste aspirant bioloog die reislustig, avontuurlijk, nieuwsgierig en onderzoekend is. Hij of zij vindt het leuk om voor een volle zaal samen met Freek een verhaal te vertellen. Verder beschikt de assistent over een rijke kennis van de dierenwereld van apen tot haaien en misschien ook wel van dino’s?! De rechterhand van Freek kent alle afleveringen van Freeks Wilde Wereld en als laatste en misschien wel belangrijkste vereiste is dat de kandidaat lief is voor dieren.

Degene die in de voetsporen van dr. Vonk wil treden plaatst zijn cv met een video met presentatie vaardigheden op de Facebook of Instagram pagina van Freek Vonk.  In de familieshow ‘Op Wereldreis’, welke voor alle leeftijden geschikt is, vertelt Freek over zijn avonturen en geeft hij een bijzonder kijkje in de dierenwereld, ondersteund door spectaculair videomateriaal. Daarnaast zal hij op veler verzoek weer vragen uit het publiek beantwoorden.

Tickets voor ‘Freek Vonk Live zijn verkrijgbaar vanaf 21,95 euro (inclusief servicekosten). De kaartverkoop verloopt via www.freekvonklive.nl.

Delen: