09 03 2018

Freek Vonk kondigt nieuwe live show aan ‘In het Hol van de Leeuw’

Freek Vonk die zojuist is teruggekeerd uit Australië heeft bekendgemaakt dat hij dit jaar op 27 december in AFAS Live in Amsterdam in elk geval twee voorstellingen zal geven. Het thema van dit jaar is ‘In het Hol van de Leeuw’, de koning van het dierenrijk staat centraal in de show van dr. Freek Vonk. De kaartverkoop is inmiddels gestart via www.freekvonklive.nl

Afgelopen maand was Freek Vonk met zijn team voor Freeks Wilde Wereld (Zapp/VPRO) in Australië waar hij onder andere zwom met de grootste vis ter wereld, de walvishaai. Ook dook hij met giftige zeeslangen en knuffelde hij met kraaghagedissen. Deze hele bijzondere ervaringen en vele andere avonturen komen allemaal aan bod in Freek Vonk zijn nieuwste show.

Freek Vonk: “De reacties die ik vorig jaar heb ontvangen op de show waren overweldigend. Er waren meer dan 35.000 bezoekers en ik vind het geweldig dat ik wederom in de kerstvakantie op het podium mag staan. De show wordt een spannend en razend leerzaam avontuur en ik kijk er weer bijzonder naar uit!”.

De 35-jarige dr. Freek Vonk is bioloog en wetenschapper bij Naturalis in Leiden. Daarnaast is hij programmamaker bij de NPO.

Tickets voor ‘Freek Vonk Live  – In het Hol van de Leeuw’ zijn verkrijgbaar vanaf € 21,95 inclusief servicekosten. De kaartverkoop is per direct gestart via www.freekvonklive.nl.

Delen: