26 10 2018

Freek Vonk – ‘In Het Hol Van De Leeuw’

Freek Vonk heeft vandaag zijn eerste single uitgebracht in samenwerking met Yes-R. De track is getiteld ‘In Het Hol Van De Leeuw’ en is vanaf nu te beluisteren op streamingdiensten als Spotify en Apple Music. Het is voor het eerst dat de bioloog iets met muziek doet in zijn carrière. De single is de themasong van zijn shows in Afas Live die in de kerstvakantie op 27 en 28 december plaatsvinden. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.freekvonklive.nl

Het is voor het eerst dat dr. Freek Vonk te horen is op een track. “Ik heb zo veel lol gehad met Yes-R in de studio om deze track op te nemen. Dat hoor je denk ik wel terug op de opname. Ik heb Yes-R gelijk gevraagd om een gastoptreden te geven bij mijn kerstshows.”, aldus Freek Vonk.  Yes-R zal dus ook bij elke live show optreden in AFAS LIVE. “Ik kan alleen maar zeggen: wat een baas is Freek! Voor het eerst in de studio en dan zo goed rappen. Te gek dat we dit in de kerstvakantie live gaan doen in AFAS LIVE”

Beluister ‘In Het Hol Van De Leeuw‘ hier:

In de show ‘In Het Hol Van De Leeuw’ vertelt Freek over zijn wereldwijde avonturen die hij afgelopen jaar tijdens zijn reizen heeft beleefd, de verhalen worden ondersteund door spectaculaire video’s. De familievoorstelling, voor alle leeftijden, bevat zowel spannende als leerzame momenten. Daarnaast zal hij op veler verzoek vragen uit het publiek beantwoorden.

De 35-jarige dr. Freek Vonk is bioloog en wetenschapper bij Naturalis in Leiden. Daarnaast is hij programmamaker voor de NPO.

De single ‘In Het Hol Van De Leeuw’ is nu te beluisteren via o.a. Spotify, Apple Music, Deezer en iTunes. De bijbehorende videoclip is zondag voor het eerst te zien bij Zapp-Live. 

Tickets voor ‘Freek Vonk Live  – In het Hol van de Leeuw’ zijn verkrijgbaar vanaf €21,95 inclusief servicekosten. De kaartverkoop is gestart via www.freekvonklive.nl.

Delen: