19 08 2015

Extra shows van Racoon dit najaar

In aanloop naar hun uitverkochte show in de Ziggo Dome op 28 november geeft Racoon dit najaar nog drie extra concerten in Rodahal Kerkrade, Music Club Kampen en 013 Tilburg. De shows staan in het teken van het nieuwe album ‘All In Good Time’.

Racoon werd de afgelopen jaren bekroond met onder andere drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Popprijs in 2012. Ze speelden op alle grote festivals en scoorden in hun carrière hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick.’

Dit voorjaar kondigde Racoon haar grootste concert in de geschiedenis van de band aan op 28 november in de Ziggo Dome. Dit concert is inmiddels geheel uitverkocht.

De kaartverkoop van de shows gaat van start via de website van de zalen.

Racoon “All In Good Time Tour”

Zaterdag 10 oktober – Rodahal, Kerkrade
Donderdag 19 november – Music Club, Kampen
Woensdag 25 november – 013, Tilburg

Racoon boeken

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Racoon. Wil je Racoon boeken voor jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met de boeker: Henkjan Onnink

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Racoon. Wil je Racoon boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privé feest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Delen: